Ekspert på glassflaske og aluminiumslokk

15 års produksjonserfaring

Om kvalitetskravene til glassflasker

Den kjemiske sammensetningen av vanlig glass er Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 eller Na2O·CaO·6SiO2, etc.

Hovedkomponenten er silikatdobbelsalt, som er et amorft fast stoff med tilfeldig struktur.Det er mye brukt i bygninger for å blokkere vind og lys, og tilhører en blanding.

Det er også farget glass blandet med oksider eller salter av visse metaller for å vise farge, og herdet glass oppnådd ved fysiske eller kjemiske metoder.

Glassflasker og bokser bør ha en viss ytelse og oppfylle visse kvalitetsstandarder.

①Glasskvalitet: ren og jevn, uten defekter som sand, striper og bobler.Fargeløst glass har høy gjennomsiktighet;fargen på farget glass er jevn og stabil, og kan absorbere lysenergi med en viss bølgelengde.

②Fysiske og kjemiske egenskaper: Den har en viss grad av kjemisk stabilitet og interagerer ikke med innholdet.Den har en viss grad av støtmotstand og mekanisk styrke, og tåler oppvarmings- og kjøleprosesser som vask og sterilisering, samt tåler fylling, lagring og transport, og kan forbli uskadet når den møter generell indre og ytre stress, vibrasjoner og innvirkning.

③ Formingskvalitet: opprettholde et visst volum, vekt og form, jevn veggtykkelse, jevn og flat munn for å sikre praktisk fylling og god forsegling.Det er ingen mangler som forvrengning, ujevn overflate, ujevnheter og sprekker.

glassflasker 1 glassflasker 2


Innleggstid: Jan-12-2022